Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!Egy olyan plusz jövedelemből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!A KMD bemutatása Tamás és Levente előadása a KMD-ről iWowWe Programbemutató... Egy olyan plusz jövedelemből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!mlm cégek passzív jövedelem forrásokTaláltam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki,hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, jövedelem.Nyisson PayPal fiokot! Internetes Bankszámla. repülj mint a rakéta MAGYAR fizetésPapszt Kriszta Pénzügyi problémád megoldásában kétféle módon segíthetek Neked online mlm mlm munka mlm blog elek tamás és rácz levente don failla A világ legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere,KMD Elek Tamás és Rácz Levente előadása (2012.04.14) Videó Prezentáció!Banner reklámok!Keresd Magad Degeszre.,kmd elek tamás és rácz levente előadása reklámok! a kmd bemutatása tamás és levente előadása a kmd-ről a kmd videók. ami minden hónapban jár neked, a világ legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere cégek passzív jövedelem források jövedelem fizetés dolgozol holnapról holnapra több. egy olyan plusz jövedelemből egy olyan plusz jövedelemből, elek tamás és rácz levente don faill és fedezi az összes költségedet! iwowwe programbemutató... keresd magad degeszre. és fedezi az összes költségedet!mlm mlm blog mlm munka online mlm passzív jövedelem Passzív jövedelem Dolgozol holnapról holnapra több. Keresd Magad Degeszre! repülj mint a rakéta MAGYAR: Áverések csalásokA KMD Videók.

2012. május 11., péntek

Áverések csalások


Keresd Magad Degeszre

Most ebben a cikkben nem átverésről írok. De sokan érdeklődnek Rácz Levente, és Elek Tamás nagyszerű pénzkereseti lehetősége után.
Még az internet őrkorában, úgy 3- 4 éve Szabó Ferenc kiadott egy e-könyvet, aminek a címe ez volt: Keresd magad degeszre. Megfizethető árú könyv volt, megvásároltam, elolvastam, bár a lényegét ismertem, mégis volt benne egy két hasznos tipp.


Most ezt a frappáns nevet adta Levente, és Tamás nagyszerű vállalkozásukhoz. Ha a honlapot megnézzük, egy Hírlevél sorozatra iratkozhatsz fel, ahol megmutatják Neked hogyan keress sok pénzt. Ez teljesen jó, hiszen mindenki szeretne sok pénzt keresni.
Így én is feliratkoztam.
Első levélben bemutatkozik bővebben a két úriember.
Második levél egy jó levél rólunk, mindenkiről szól. Úgy ahogyan kell. Nekem tetszett.
Harmadik levélben egy kérdőívet kell kitöltenünk. Hááát. Ez kicsit lentebb viszi az előző levél színvonalát.
Hamarosan folyt köv....
Nagyon reklámozzák Facebook oldalukat is a Hírlevélben, beleolvastam az üzenőfalba.
Kár volt.
Vagy mégsem?
Nem éppen bizalomkeltőek az üzenőfal üzenetei.
Várom a többi levelet....
Folyt köv...
Addig is várom jó és netán rossz tapasztalatait.

KMD levelét majdnem változtatás nélkül olvashatjátok itt:

Kedves Sándor,

remélem nem baj ha tegeződve írom a levelet.

Elnézésed kérjük a kései válaszért (a fórumotokban az imént olvastam, hogy rossz néven vettétek :]), de az utóbbi időben több problémával is küzdünk több fronton (ezt majd később kifejtem), és emiatt az ügyfélszolgálati levelekkel (ami ebben a pillanatban is 500 db, még feldogozatlan levelet jelent az elmúlt 1 hétből) is nagyon el vagyunk maradva.

A korrekt tájékoztatás és információk végett leírom először összefoglalva a KMD koncepcióját, majd utána megpróbálok kielégítő válsazt adni a fórumban olvasott véleményekre is! Nem ígérem, hogy rövid lesz, de érdemes lesz végigolvasni! :)

A koncepció:
----------------
Az MLM rendszerek egyik legnagyobb hátránya az, hogy az ismerősöket, barátokat meg kell győznünk, be kell szerveznünk, amit sok ember képtelen megtenni, mert nincs adottsága, tehetsége hozzá, stb. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg átverés használja ki ez az üzleti formát, ami miatt a megítélése igencsak rossz, és sok esetben szegény átlagpolgár végül pórul jár, mert nem volt elég körültekintő.

Ebből a két dologból született meg a KMD rendszer ötlete:
1) adjunk az emberek kezébe egy olyan eszközt, amellyel könnyedén és egyszerűen tudnak hálózatot építeni.
2) kutassuk fel, mutassuk be és adjunk támogatást azon rendszerekhez, amelyekben az emberek megforgathaják a pénzüket, és ehhez nem szükséges csodavitaminokat venniük.

Az első esetben arról van szó, hogy nem az adott illetőnek kell meggyőznie az ismerőseit arról, hogy ez jó, vagy nem jó. Neki csupán meg kell hívnia ismerőseit egy ingyenes hírlevél sorozatra, amely semmifajta kötelezettséggel vagy költséggel nem jár, és bármikor lemondható. A KMD hírlevél anyagainak a feladata, hogy felkeltse a meghívott személy érdeklődését, és meggyőzze őt arról, hogy másképp is a pénzhez és a pénzkeresethez viszonyulni.

A második esetben pedig a sorozat 10. része után (amikor megkapod a KMD-hez fejlesztett saját webirodád, és nyomon követheted, hogy kik regisztráltak a Te meghívásodra) megkapod az első befektetési ajánlatot. Ha nem érdekel Téged, semmi gond, nincs más dolgod, mint várni a következőre, és így tovább. Teszed mindezt addig, amíg nem ajánlunk egy számodra is szimpatikus, illetve elfogadható ajánlatot. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy új és valóban széles körben elérhető ajánlatokat tudjunk jövőre a tagok elé terjeszteni. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy pilótajáték szerű rendszerek semmiképpen sem kerülhetnek kiajánlásra. Minden esetben először több tárgyalást is folytatunk az adott rendszerek felső vezetőivel, mielőtt úgy döntenénk, hogy kiajánljuk a felhasználóknak, ill. megfejeljük az egészet azzal, hogy rengeteg videós segédanyagot, információs anyagokat és kérdések-válaszok oldalakat állítunk össze, angolul fogalmazva gyakorlatilag "support"-ot adunk mellé.

Természetesen a fenti koncepcióból következik, hogy az a személy, akit Te a KMD ingyenes tanfolyamára meghívtál, ha később bármelyik befektetési ajánlatba követ Téged, akkor az adott rendszeren belül is alád fog kerülni (ugyanis a Te "szponzor linkedet" fogjuk neki elküldeni).

Sokan azért kiáltanak átverést és iratkoznak le, mert türelmetlenek, és néha akadozik a kommunikáció. Részben igazuk is van, de azt mindig elfelejtik, hogy tulajdonképpen számukra a KMD eszközként való használata semmilyen költséggel sem jár, és sok esetben a Facebook-on is teljesen alaptalanul, tények nélküli vádáskodásokat kapunk.

Az említett akadozás, és a kommunikáció hiányának oka pedig az, hogy sokan meglátták a fantáziát (vagy épppen a konkurenciát) a rendszerben, és ezeknek a személyeknek a célja tényleg az emberek gyors, és minél jobban történő lehúzása/átverése. Egy ilyen személy sajnos a csapatunkban is akadt, akivel komoly problémáink akadtak és aki a további rendszerek / anyagok késleltetésének a legnagyobb okozója volt. Mostanra normalizálódott a helyzet valamennyire, sikeresen eltávolítottuk őt a rendszer közeléből. E mellett néhány régi motoros hálózatépítő nem segítséget, inkább ellenséget lát bennünk, így ők szintén ahol csak tudnak, megpróbálják "elkasználni" a kezdeményezést. Csak ezt így publikusan - gondolom érhető - nem tehetjük közzé, nem küldhetjük ki a listára. Ez egy ördöki kör, mert ha nem küldünk semmit, akkor az a baj, ha pedig küldünk és említünk benne egy körülbelüli időpontot, akkor pedig az a baj, ha - a fenti okokból - nem tudjuk tartani.

Azonban em hagyjuk magunkat, mi a KMD-nek nem tiszavirág hossszúságú életet szánunk, hanem ennél sokkal többet, és ez csak úgy lehetséges, ha tisztességesen játszunk és valóban azt szeretnénk, ha végre az átlagpolgár keresne némi mellékest magának, nem pedig az, akinek már amúgy sincs oka panaszkodni. Tudom, hogy "messziről jött ember azt mond amit akar", de mivel a tagság kötelezettséggel nem jár, egyszerűen nincs mit veszíteni és érdemes időt adni nekünk arra, hogy valóban kiforrottá tegyük a rendszert. Amint ez megtörténik, elköteleztük magunkat a mellett, hogy a KMD saját befektetéseinek X%-át folyamatosan jótékony célra, alapítványok és kórházak megsegítésére fogjuk fordítani.


Válaszok a fórumos hozzászólásokra
----------------------------------------------

"MIÉRT NEM LÁTHATOM A MEGHÍVOTTAM NEVÉT ÉS E-MAIL CÍMÉT?"
================================================================
Ennek több magyarázata is van, az első a hatályos adatvédelmi törvény, miszerint harmadik fél számára az adatokat nem továbbíthatjuk. Az általad meghívott személy és a KMD "kapcsolatában" a meghívó tulajdonképpen a harmadik felet képviseli, így ő ezt nem láthatja. Ha személyesen ismered az illetőt, a név és e-mail cím töredékből megállapítható, hogy kiről van szó. Ha pedig nem ismered személyesen, mert mondjuk saját honlapodon keresztül regisztrált, akkor ezzel elkerüljük azt, hogy bárki visszaélhessen az adatokkal és spammelésre, vagy bármi másra használja fel őket. Nyílván, így más MLM rendszereket (fontos: mi nem vagyunk MLM, csak bemutatunk ilyen lehetőségeket! A KMD egy eszköz.) nem tudsz a meghívottjaidnak bemutatni, amelyben Te is részt veszel, de ezt nem is engedhetnénk, hiszen mi biztosítottuk a feliratkozókat arról, hogy körültekintően járunk el, és hiába nem mi ajánlanánk az illetőnek egy olayn rendszert, amelyről a végén kiderül, hogy pilótajátékról van szó, az emberek többsége mégis velünk azonosítaná. De biztosíthatunk mindenkit, hogy nem pályázunk a hálózatára (különben nem lenne webiroda, ahol ellenőrizhető) és nem is e-mail cím gyűjtésről van szó. Hosszútávra építkezünk, nem rövidtávú sikerekre és bukásra.



"Napok óta nem küldött új levelet a KMD. Erősen gondolkodom hogy leiratkozom. hamis véleménye kicsit megijesztetett, bár az emailcímemen kívül más adatot még nem adtam meg és nem is fogok."
================================================================
A fenti problémák leírása erre megadja a választ. :) Tegnap előtt beszéltük Tamással, hogy ki fog küldeni a listára egy tájékoztató levelet, hogy az emberek megnyugodjanak, de erre még sajnos nem jutott ideje, mert reggeltől estig (tegnap fél12-ig) próbálja elsimítani a rendszer megjelenése okozta vitákat és támadásokat. Hamarosan remélhetőleg minden visszaáll a rendes kerékvágásba, és tényleg az érdemi munkával tudunk foglalkozni.

-----------------------------------------

Az ügyfélszolgálatra beérkező levelek alapján egyébként folyamatosan jegyzetelünk, hogy a levelekben mik nem egyértelműek, mi az ami felesleges, hol van túl sok idő két levél között stb, és ez alapján folyamatosan finomhangoljuk és átalakítjuk majd a sorozatot, hogy az új regisztrálók már a javított változatot olvashassák. Egyébként bátran buzdítunk mindenkit arra, hogy ha kérdése, problémája van, vagy bizonytalan, írjon nekünk! Nem harapunk, válaszolunk, és ha nem tudtunk meggyőzni, akkor még mindig bármikor le lehet iratkozni. Hálistennek támogatóink is akadnak, ezért ha minden jól megy, akkor januártól lesz egy központi irodánk is, ahová be lehet majd jönni személyes konzultációkra, előadásokra, és meggyőződni arról, hogy itt valóban a közösség érdekeit tartjuk szem előtt.

Remélem sikerült kielégítő választ adnom a kérdésedre, ha valami nem tiszta, vagy újabb kérdéseid lennének, kérlek írj bátran!
További szép napot kívánok Neked!
Módosítás dátuma: 2011. december 16. péntek, 14:39
 

Hozzászólások  

 
-6#225 Dulo 2012-05-09 07:10
Sziasztok.
Hát nekem is elég érdekesnnek tünik a rendszer.Sok a felvezetés és nincsennek tények.
Én most benne vagyok agy másik rendszerben ami elég egyértelmű, termék van mögötte.
Egy amerikai aukcios cég ami fizet jutalékot ha felteszünk neki napi egy hirdetést ez a munka.A jutalékot naponta fizeti ugyhogy egyszerü letesztelni hogy müködik-e.Ha érdekel titeket -ra küdljetek egy levelet.
Ne azonnal fogok meggazdagodni de hosszútávú jövedelmet biztosit számomra.
Szép Napot!
 
 
+1#224 Sanyi 2012-05-08 12:45
És azért a Carbon Credit, a videó mail, webkonferencia, külföldi utazások közül egyik sem alapvető szükséglet az ember számára.
 
 
+1#223 Beledi Róbert 2012-05-08 12:31
Nem rossz az ötlet,csak nagyon rosszkor jött.akinek van pénze,az nagy ívben tojik az árra,akinek meg nincs,az maximum a kiskertjét kapálja vasárnaponként napozás gyanánt....túl sok a szegény ember ahhoz,hogy egy ilyen kaliberű szolgáltatást el tudj indítani,és nekik is kevés ehhez a kapcsolatuk.Kényelem is fő szempont,mert akinek van pénze egy(vagy sok) nyaralásra,azok a megszokott helyen fogják megrendelni,biz tos kedvezménnyel és számukra tuti megelégedettség gel.Véletlenül pont egy olyan területre akarnak betörni,ahol sereghajtóként indulhatnak,min denféle referencia hiányában(persz e nem buktak meg eddig is mindenféle utazásszervező cégek,akiknek az ügyfelei Egyiptomban maradtak...)Most a kollégám egyik egyszerű üzleti szabálya illik ide:vagy egy teljesen új termékkel törsz be a piacra megfelelő marketinggel,va gy a telített piacon beállsz a sorba.Mindkettőnek megvannak a maga buktatói,én meg nem szeretek mások hülyeségéből bukni.
 
 
+1#222 Nemir Ombe 2012-05-08 12:05
Állítólag ma megy ki az első szintnek az ajánlat...

Nézd, ha jobban belegondolsz a rendszerük felépítésébe, rájössz, hogy nagyon korlátozottak a lehetőségeik... Durva, nyílt pilótázásba nem vihetik a tagokat, ahhoz túl sokan vannak és túlságosan szem előtt, kézzel fogható termékkel nem bíbelődhetnek mert nem ismerhetik egymást és nincs mögöttük infrastruktúra, marad ez a maszatolós, szolgáltatós, árkedvezményes, virtuális kereskedéses szegmens... És a fiúk amatőrök, már többször mellényúltak... WLS... Ausante... Nem irigylem őket, csúnyát fognak perecelni... ;-)
 
 
0#221 Sanyi 2012-05-08 11:13
Ez a KMD legújabb tuti üzlete? Szép. Annyi szép és jó MLM üzlet van a Világon, Magyarországon. Miért kell nem épp a legtutibb üzletekkel kezdeni?
Egyébként ha valaki komolyan csinálja az MLM üzletet,akkor csak 1, az az egy MLM üzlettel tud foglalkozni. Nem tudom ezek az emberek hogy tudnak 3- 4 üzletet is sikeresen felépíteni.
Na meg talán egy üzletet kellene felépíteni, és nem háromba belefogni.
 
 
+1#220 Nemir Ombe 2012-05-08 09:57
A Swiss Halley nevű valamit akarják nyomatni... 500 dodó/év a legolcsóbb olcsóság...

swisshalley.com/.../fooldal

Érdemes benézni a webkonfikra... ;-)

eld-meg-az-almod.8x.hu/.../
 
 
+1#219 Beledi Róbert 2012-05-08 09:32
SANYIII!!!!!!!! !!
Téged valaki utál....:D
Amúgy mintha jönne valami új program is...turizmusra próbálnak alapozni,ennyi eddig kiderült a küldözgetett mélekből.
 
 
+21#218 Nemir Ombe 2012-05-07 10:46
Sziasztok...

Itt egy névjegykártya a kezemben. Elek Tamásé. A rendezvényük szünetében kaptam tőle mielőtt összevitatkoztu nk...
A kártyával, és az árával nincs bajom, annál inkább a KMD-vel...

Plasztosz néven is szoktam írogatni és nem szeretem ha használják a nevemet...
 
 
+19#217 Crizal 2012-05-07 09:53
Értem én, hogy valaki egy szkepta nevében próbál írogatni (nyilván így hitelesebbnek gondolja a mondanivalót), de akkor legalább írná le helyesen: Plasztosz
 
 
-20#216 Sanyi 2012-05-07 08:40
Na jah. Először írok egy nem túl hízelgő cikket a KMD.-ről, utána lehurrogom az oldalt, a cikket, és azokat akiknek nem tetszik a KMD. Mennyi ész fér el egy ekkora emberbe? :)
Sajnos már csak regisztráció után tudsz válaszolni. Nagyon sajnálom.
 
A hozzászólás letiltva, kérem regisztráljon.

Belépés

Legfrisebb Fórum

Hozzászólások:

  • Hitelcsapdából az álomházadba
    Téma van már? Üres ígéreteket látok gazdagon, de azok szóra sem érdemesek.......Az már most is láts...
    11.05.12 07:07
  • Hitelcsapdából az álomházadba
    Köszöntök minden eddigi olvasót és hozzászólót! A reagálásomat először is Sándor felé egy pozitív kr...
    10.05.12 22:46
  • Hunor Trade Zrt
    Az embereknek olyat kell nyújtani, ami számukra hasznos és amivel, segítünk az illetőkön. Jövedelmet...
    10.05.12 16:04
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A Hunor Trade Zrt. vezetői úgy gondolják, hogy az emberek tudnak olvasni és képes...
    10.05.12 15:58
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! Aki tud olvasni és nem süket, hogy meghallgasson videókat, a weboldal külső részé...
    10.05.12 15:57
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! Aki tud olvasni, az oldalon regisztráció nélkül is láthatja, hogy a Hunor Trade Z...
    10.05.12 15:57
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A regisztráció a Hunor Trade Zrt. honlapjára mindennel együtt nem több öt percnél...
    10.05.12 15:56
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A Hunor Trade Zrt. az elődcégeket is figyelembe véve1993-tól működő szervezet. Tö...
    10.05.12 15:55
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A balga ember az, aki azt gondolja, hogy tudás nélkül bármit lehet jól csinálni. ...
    10.05.12 15:55
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A Hunor Trade Zrt. senkinek sem állást nyújt, hanem egy üzleti lehetőséget, amit ...
    10.05.12 15:54
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! A fórumindító levélben lévő rész a „teljesen szabad üzleti vállalkozásban végezhe...
    10.05.12 15:53
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! Mint köztudott és csak a rosszindulatú mocskolódók nem tudják, a Premier Önkéntes...
    10.05.12 15:53
  • Hunor Trade Zrt
    Kedves Mocskolódó! Valamilyen vallásnak a tagja az , aki annak vallja magát A Hunor Trade Zrt. vezet...
    10.05.12 15:32
  • Köszöntjük a honlapon!
    De tudod mit! Terjeszd csak az anti MLM szöveget meg a hitetlenséget Mi meg majd milliókat keresünk ...
    09.05.12 12:53
  • Köszöntjük a honlapon!
    Ez igaz, megrögzött antiMLM.-es vagyok a www.mlmrádió.eu (http://www.mlmrádió.eu) honlapommal együtt...
    09.05.12 12:52

Lájkolj itt:

Vélemények rólunk

Kedves Feri és Sanyi!
Nagy örömömre szolgált, hogy rátaláltam erre az igazi hiánypótló weboldalra!
Elolvasva a címlapot.... hangosan kikívánkozott belőlem, hogy VÉGRE!!!!!
Valaki(k) leírták,,,, végre nem csak szóbeszéd! Másnak is szemet szúrt a rengeteg (pofátlan) átverés (ami a neten kering).
Nagyon megörültem az oldalatoknak. Van egy anyósom aki állandóan bombáz ilyen fajta dolgokkal, ez vidéken valahogy jobban terjed.
De valahogy jobban kéne ezt a dolgot marketingelni. Azon gondolkodtam hogy beszállnék a csapatotokba, mert roppantul dühítenek az ilyen pénz kicsaló piramis szarok.
Most az ONEX-en buktam ki, amiért billt. ragadtam, meglátva az oldalatok.

Nem igaz, hogy csak így simán megússzák a piramis szervezést!  Elég volt ezekből a szélhámosokból!  Csináljatok már valamit! /Pietro/

Bannerek:

Magyar toplista
Toplista
Linkgyár linkkatalógus
.

Látogatók:

Oldalainkat 402 vendég böngészi
Copyright © atveresek.info 2011

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése