Keresd Magad Degeszre - Ebből Te sem maradhatsz ki!Egy olyan plusz jövedelemből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!A KMD bemutatása Tamás és Levente előadása a KMD-ről iWowWe Programbemutató... Egy olyan plusz jövedelemből, ami minden hónapban jár Neked, és fedezi az összes költségedet!mlm cégek passzív jövedelem forrásokTaláltam egy weboldalt, ami nagyon úgy néz ki,hogy az év legnagyobb internetes őrületét indítja el, jövedelem.Nyisson PayPal fiokot! Internetes Bankszámla. repülj mint a rakéta MAGYAR fizetésPapszt Kriszta Pénzügyi problémád megoldásában kétféle módon segíthetek Neked online mlm mlm munka mlm blog elek tamás és rácz levente don failla A világ legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere,KMD Elek Tamás és Rácz Levente előadása (2012.04.14) Videó Prezentáció!Banner reklámok!Keresd Magad Degeszre.,kmd elek tamás és rácz levente előadása reklámok! a kmd bemutatása tamás és levente előadása a kmd-ről a kmd videók. ami minden hónapban jár neked, a világ legegyszerűbb és leghatékonyabb módszere cégek passzív jövedelem források jövedelem fizetés dolgozol holnapról holnapra több. egy olyan plusz jövedelemből egy olyan plusz jövedelemből, elek tamás és rácz levente don faill és fedezi az összes költségedet! iwowwe programbemutató... keresd magad degeszre. és fedezi az összes költségedet!mlm mlm blog mlm munka online mlm passzív jövedelem Passzív jövedelem Dolgozol holnapról holnapra több. Keresd Magad Degeszre! repülj mint a rakéta MAGYAR: KMD. kérdések és válaszokA KMD Videók.

2012. május 11., péntek

KMD. kérdések és válaszok








Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook
  






Kategória: Üzlet és pénzügyek > Karrier, fizetés

A kérdés

Keresd-magad-degeszre. Net oldalt próbálta már valaki?

Azért kérdezem mert megnéztem de nem merem megadni az adataim. Félek, hogy reklámmal leszek elárasztva és ez is csak olyan piramis játékokra fog buzdítani. Előre köszönöm a válaszokat!

 2011-11-17 00:58 Privát üzenet Tetszik

A válaszok
1 2
Nagyjából igazad van, és még mindenféle drága könyveket akarnak majd neked eladni a végén.






A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/12Időpont 2011-11-17 02:38 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
zeronibble válasza:

Csinálj egy gmail-es email címet külön az ilyeneknek, és nyugodtan iratkozz fel dolgokra, ha VALÓBAN felkelti az érdeklődésedet az egyébként igen hitvány "megdolgozós" szöveg. A gmail tud olyat, hogy küldő szerinti mappába érkeznek a dolgok (egyenként kell mappát és szűrőt létrehoznod), és így gyűjteményesen rendezve ott lesznek az eddig kapott dolgok több helyről. Van bennük okosság, meg jóféle szemléletet próbálnak kialakítani. Nem mondanám, hogy a legokosabb dolog rájuk bízni a szemléleted formálását, de ami az üzleti szemléletet illeti, abban még kicsit túlzásokba is esnek az ilyen "tanácsadók". Feliratkozol, kapod, olvasgatsz, eldöntöd. Egyébként tudom javasolni a Schlingloff Sanyi videóit, amiket viddler.hu-n megtalálsz, fordított időrendben. Jól feldob, és csak finoman, keresztényesen üzletember.

A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/12Időpont 2011-11-18 14:10 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Nos akkor leirom,mi a a nagy átverés ebben : Mindenki kap egy weboldalt (ami most már ingyenes :-)) Vagyis Te is bármikor tudsz egy weboldalt csinálni . :-)) a belépő kóddal együtt,ezt a kódot csak ők tudják megváltoztatni,bármikor kitilthatnak . Lényeg ,hogy elhitetnek veled egy történetet,miszerint elöször a piramist kell felépiteni,aztán a weboldalhoz majd reklámok jönnek,arra az emberek rákattintanak és a kattintás mennyiségétől függően kapsz “DEGESZT “ J)) Magad alá szervezel mondjuk 15o embert ,ők megint 15o embert és igy tovább.Tudok olyat,aki alatt 4oo ember áll már,aztán a weboldalakat kiadják reklámcélra,a reklámozó mindig a kattintás száma alapján fizet,ezért fontos elöszőr a piramist felépiteni .Azonban ahhoz,hogy a rendszer elinduljon,minimálisan 75 dollárt be kell fizetni :-)) Valószinű kaptok egy virtuális számlát is,amihez a hozzáférét bármikot törölhetik :-)) Ti meg csak várjátok a mannát ,ami soha de soha nem lesz ,ne döljetek már be :-))
# 3/12Időpont 02-21 11:47 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?





Kedves kérdező, hozzászólók!

A Keresd magad degeszre koncepciója a következő:
Ingyenesen feliratkozhatsz egy levelezőlistára, ami egyben a rendszerbe való belépésedet is jelenti. Ez teljesen ingyenes és bármikor leiratkozhatsz a levelezőlistáról. Naponta jönnek levelek, amelyekben elmagyarázzák a koncepciót. Az első levelekben elég alapvető infókat adnak főleg a passzív jövedelemről, kevéssé érdekes volt számomra, a 7. levélben esett le atantusz, miért jó ez az egész.

És hogy mire is: minden termék vagy szolgáltatás NÉLKÜL lehet építeni a fenti email listán keresztül egy hálózatot. Kapsz ugyanis a 8. levélben egy saját linket, amin mások regisztrálhatnak a levelezőlistára. Az alattad regisztrálók alattad is maradnak a rendszerben, az ő alattuk regisztrálók ő alattuk maradnak és így tovább. Termék és szolgáltatás nélkül (!!) épül ez a hálózat. Jelenleg facebookon 30 000 körüli tagság van, a regisztráltak száma kb. ennek 3-4-szerese.

Miért jó ez a hálózat? Mert aki mlm-ezik vagy tette, az tudja: az igazán nagy pénzt keresők azért tudják ezt megtenni, mert kialakítottak egy nagy csapatot EGY ADOTT mlm rendszerben és EZT A CSAPATOT mozgatják újabb és újabb mlm rendszerekbe. Belépnek egy mlm-be,majd miután megtették, meghirdetik az eredeti hálózatuk emberei között, akik követik őket. Több száz, több ezer ember. A Keresd magad degeszre koncepciója pont ez, amit a nagy mlm guruk csináltak. Felépül egy hálózat , majd a Degesz alapítói befektetési lehetőségeket ajánlanak KMD rendszer egészének, időben elcsúsztatva az egyes szinteknél az infó küldését (hogy az alád tartozók ne előzzenek be). Az ötlet zseniális. Fel kell építeni online eszközökkel egy hálózatot, és azt mozgatni különböző mlm rendszerekbe. Nagy pénz. Ennyi.

A befektetések (tulajdonképpen mlm ajánlatok) NEM KÖTELEZŐEK. A degsz csapat próbálja ki őket és a legjobbakat, a legmegbízhatóbbakat ajánlják. Ha nem veszel részt bennük, nem keresel semmit. A befektetéseknél NEM a Degesznek fizetsz, hanem az attól teljesen külön álló adott rendszerbe lépsz be.

Az ajánlatokat úgy válogatja a KMD csapat, hogy megfizethető legyen, és a mgyar viszonyokra méretezett.

Először magyar nyelven kezdték, majd Közép-Európa következik, a környező országok. A mostani több, mint 100 000 tag után céljuk 1-2 millió max fél éven belül, több országban, több nyelven.

Hülyék lennének csalni, gigantikus pénzt fognak keresni a legfelül levők, de még azok is, akik most lépnek be. Ezt hülyék lesznek kockáztatni. Csak sajnos sokan nem látják át a rendszer működését, logikáját és jönnek hülyeségekkel. Plusz hát vannak működő mlm cégek, amelyeknek ez az egész rendszer HATALMAS KONKURENCIA (!!), ezért vágják.

Saját Online webirodában lehet követni, hányan vannak alattad KMD rendszerben.

Forrás: http://kmd-keresd-magad-degeszre.blogspot.com

Priviben adok több infót annak, aki kéri

Mielőtt kérdeznétek: én 2 hete léptem be, jelenleg gőzerővel épül a hálózatom, még nem kerestem semmit, értleemszerűen. Úgy számítom, 3-4 hónap alatt eldől számomra megéri-e. Jelentkezni fogok.

Minden jót, szép napot

A válasz 35%-ban hasznosnak tűnik.
# 4/12Időpont 02-21 20:31 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Az előttem lévő KMD guru természetesen csak a saját etikátlan hasznát védi és úgy hazudik, mint a vízfolyás.
A 10 részből álló tanfolyam nem 10 nap alatt, hanem 3 hónap alatt érkezik meg a friss belépőkhöz. Fontos, hogy mindenki alig várja, hogy mikor fizethet végre! Gyakorlatilag annyi a fő cél, hogy mindenki (eközben is) minél nagyobb hálózatot építsen, sok-sok felhasználható adattal. Most már fényképet is kérnek a piramis csúcsán lévők!!!
Fontos ezen kívül a marketing, azaz hogy minél több lájk legyen a facebook oldalon (az ottani kommenteket érdemes folyamatosan figyelni!!!) és van saját chat is, hogy minél kevesebbet gondolkodjanak a tagok.
Természetesen mindenki azonnal repül a hálózatból, aki nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. (Ilyenkor az alattad lévők 1 szinttel feljebb kerülnek).
Befektethetsz hatalmas összegeket CO2-be, egyebekbe, a jutalékot persze le kell adnod a guruknak. Akinek épp nincs pénze vagy kedve egy adott befektetéshez, az semmit se keres, akkor se, ha az alatta lévők rengeteg pénzt termeltek.
Mindeközben folyamatos spam áradattal kell megkűzdened az emailfiókodban.
# 5/12Időpont 02-21 22:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hogy egy felszámolás alatt álló cégtulajdonos 7 milliós tartozással a nyakában – bevallása szerint nonprofit jelleggel – a felszámolási ideje alatt létrehozzon egy ilyen nagy ígéretekkel kecsegtető oldalt?
Miért tüntetik fel magukat 2 sikeres vállalkozó képében, már az első levélben, miközben csődeljárásban vannak a korábbi tevékenységük miatt?
A KMD és fő sikeres vállalkozója, Elek Tamás, aki csődbe vitte előző cégét.
A Fővárosi Bíróság 11.Fpk.01-10-012359/11. sz. végzése felszámolás megindításának közzétételéről
ÁdámCsilla (nem ellenőrzött) | 2012-01-28 01:04 | #13282 | hozzászólok ehhez
Forrás: http://​www.blog_vilko.abbcenter.com/​?id=13308
# 6/12Időpont 02-28 17:59 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Én is feliratkoztam erre. Hihetetlen mekkora agymosás az egész.

Emberek, fogjátok fel! A mai világban NEM LÉTEZIK olyan, hogy két jóképű lovag jön és megoldja az anyagi problémáidat, sőt még azon felül is anélkül, hogy mindezért egy vasat sem kapna.

Egyébként nagyon hirdetik az új program beindulását, de eddig semmit sem láttam még belőle... két hónapja

A válaszíró 69%-ban hasznos válaszokat ad.
# 7/12Időpont 03-09 08:15 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Hónapokkal ezelőtt feliratkoztam én is. A naponta ígért levelek több hét alatt érkeztek meg, ami alapvetően még nem lenne gond.
A fantasztikus üzleti lehetőség, amihez előbb hálózatot kell építeni elkezdett aggasztani. Hetekig vagy talán hónapokig ígérték az új program beindítását, amiről még semmi nem érkezett. Úgy érzem mindenkit bizonytalanságban tartanak, hogy kimarad a nagyszerű befektetésből. Ez talán éppen azért történik, ha megérkezik a befektetési lehetőség, gondolkodás nélkül tolják bele a pénzüket. Így valóban csak néhány, a piramis tetején levő vezető fog meggazdagodni.
Befektetés nélkül nem lehet hasznot termelni: ez lehet idő vagy pénz. De azt talán senki sem gondolja komolyan, hogy pár ezer forint befizetésével degeszre keresheti magát...
# 8/12Időpont 03-11 22:01 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
http://keressonline.hu/2012/01/06/kezdoknek/passziv-jovedele..





# 9/12Időpont 03-11 22:24 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
Olvasgatok,és olvasgatok már egy ideje,de nagyon vegyes érzéseim/gondolataim vannak a dologgal kapcsolatban...

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 10/12Időpont 04-12 17:22 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

 Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik?Válasz küldése


Kapcsolódó kérdések
Ellopták a bankkártyámat. Amit észre sem vettem, ma hívott a bank, hogy bemehetek a kártyámért, visszaküldték) A tettes próbálta használni.3x-i próbálkozás után elnyelte a kártyát..
Azok véleménye érdekelne, akinek bejött a Zepter, Amway, stb és tényleg meggazdagodott belőle, illetve aki próbálta de nem. Érdemes belevágni?
Meg lehet élni aranymosásból? Próbálta más valaki?
Itthon végezhető nomrális munka, ami tényleg fizet is? Van ilyen? Aki próbálta linkelne?
Szerintetek ez valos inernetes munka? , van olyan egyaltalan amelyik ennyit fizet? Probalta mar valaki?
Ki próbálta már? express.hu-n találtam egy olyan munka lehetőséget ami itthon lehet végezni, borítékolás. Szerződést is kötnének és ott van a megbízó neve és a cég címe is

Kérdések a Üzlet és pénzügyek rovatbólKérdések a Karrier, fizetés rovatból





Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése